Jumaat, 27 September 2013

apa ke hal ni...

kisah ni saja jer nak share kat sini.. hal ni berlaku pada adik azu... emmm memang tak di duga la... adik azu keje dgn makcik sorang ni.. kira makcik tu la bos dia.... dah lama keje ni.. dulu masa dia sakit pun, adik azu yang handle bisness dia..kira masa pas sakit ut, bos dia ni bagi la bisness tu kat adik azu... tapi tak lama lepas tu..dia nak balikbisness dia....ada ke patut...dia bagi secara rela. tak de orang paksa pun..... tu satu hal...satu hal lagi...cara nak minta balik tu..ayat..nak salahkan orang... kira adik azu ni..tak cakap banyak la....bagi jer la balik kat dia..tapi still keje lagi la dgn dia.... tiba tiba..sekarang ni...bos dia dok buat citer r.bos adik azu ni,dok suruh adik azu tak yah mai keje hari khamis..tak tau nape..tapi tiba tiba dgr org bagitau, bos adik azu ni kata adik azu tak mai keje..siap cakap.."tak tau la..dia tak mau mai..tak yah la mai..selalu sangat tak mai..." emmm memang terserlah lah bos adik azu ni buruk perangai.... dah la buruk siku..pastu buat citer la... sebenarnya adik azu dgr jugalah dari orang lain, bos dia ni teruk..tapi tak la kisah, coz tgk ok ja... tapi bila bos dia buat kat dia....baru tau yang memang bos dia ni teruk perangai..busuk hati.. tu yang azu kata.. orang ni kita tak tau baik buruknya, namapk baikkat luar..tapi dalamnya.. dah pergi haji 2 kali..umrah tok sah kata la... tapi perasaan dengki..bruk perangai tak hilang hilang juga.......... macam macam tul...

Rabu, 25 September 2013

salam kembali...

alahai.... lamanya tak tulis dalam blog ni... emmm sibuk kot ..hahahaha so..nekad ni..setiap hari mesti ada 1 post.. boleh ke??? tunggu dan lihat jer ek...

Selasa, 23 April 2013

masa tidak dapat di undur...

sedar tak sedar ..aku dah jadi isteri selama 3 tahun 2 bulan...
hasil perkahwinan..anak lelaki dua... anak sulung pun dah besar panjang..emmm panjang ker...
dah nak masuk 3 tahun bulan 11 ni... cakap pun dah banyak.. degil semua ada lah...cerdik pun ada juga..
si adik pula... dah masuk 1 tahun 3 bulan..haaaa tak cucuk lagi setahun ni.. waaa naik segan lah dgn misi kk bandar tasik tu... every 2 weeks dia col suruh mai.. aku tangguh jer...
macam mana nak p ngadap ni........
2 mei ni.... kena p  la juga.......

welcome back..

sala.. lama nya aku menyepi..
kesibukan duniawi...hahahahha
memang lama tak update post..
tak sempat ... semester ini memang agak sibuk..dari awal sampai la penghujung...
tak sabar rasanya nak ambil cuti panjang............huhuhuhuhu

Jumaat, 11 Januari 2013

rindunya........

alahai ...lamanya tak post apa apa dalam blog ni...
nape ye..
sibuk..
tak de masa...
malas nak buka....
hahahahaha
macam macam alasan.........

Rabu, 12 September 2012

caca merba.....

tak tahu nak update apa..
so..lihatla jer la kkk...
ni adam hazim......nyenyaknya tido.......


 


gambar raya tahun ni.....tema..maroon.......
tengiok apa la...si kecik ni......

 lepak kat lake........emmm mana haziq?????????


lamanya tak update...........

dah hampir 3 bulan tak update blog......huhuhuhu macam cuti bersalin pula no....
harini baru rasa nak update.......nape??
ntah..hari ni rasa macam takde keje jerr...hahahahahha mesti jeles dengar....
nak marking..dah siap sume benda yang nak marking....
so..apa lagi??? frp ..macam dah update...macam..kira update juga la.....
pb pun dah update...
emmm tu yang rasa macam tak de keje...hehehehehheeh